Sindre Kristiansen er ny journalist i Fremover.
Sindre Kristiansen er ny journalist i Fremover.

Ett år etter studieslutt blir Sindre (27) frontsjef i Fremover: – Spennede jobb

– Man vet aldri helt hva som vil skje, sier han om journalistlivet.

Publisert

Sindre Kristiansen (27) er ansatt som ny frontsjef i Fremover. Han begynte i jobben 1. mars.Han kommer fra et vikariat i Adressa og MN24, hvor han har jobbet både som journalist og frontredigerer.

Han er utdannet journalist fra Nord universitet i Bodø.Etter flere måneder med strenge koronatiltak i Trondheim, var det en overgang å komme til Narvik.

– Det er rart å komme hit, til en by uten smitte. Jeg er vant til å gå på butikken med munnbind, og har sittet på hjemmekontor uten å se kollegene mine siden i høst, sier Kristiansen, som synes det er godt å faktisk kunne dra på jobb.

Knapt ett år etter han var ferdig utdannet, har 27-åringen nå fått fast stilling i et yrke han trives i. Attpåtil i hjemkommunen, ettersom Kristiansen er oppvokst i Bjerkvik i Narvik kommune.

– Det er en spennende jobb. Man vet aldri helt hva som vil skje, sier Kristiansen, som er klar på hva han liker best:

– Jeg synes det er spennende å jobbe med hendelser, gjerne der det er mange i sving.

Nyhetsredaktør Silja Björklund Einarsdóttir er glad for å ha Kristiansen med på laget

– Det er veldig artig å kunne ønske Sindre velkommen til Fremover. Han overbeviste stort på intervjuet, og har en interessant bakgrunn som passer oss godt. Ikke minst er det veldig stas å kunne få et lokalt fjes hjem igjen etter noen år borte, sier Einarsdóttir.

Powered by Labrador CMS