Ny utviklingsredaktør i Fiskeribladet og Intrafish, Kjersti Kvile
Ny utviklingsredaktør i Fiskeribladet og Intrafish, Kjersti Kvile

Kjersti Kvile blir ny utviklingsredaktør i Fiskeribladet og Intrafish

Rykker opp til redaktørstilling.

Publisert Sist oppdatert

Kjersti Kvile (40) går over i en ny rolle som utviklingsredaktør for Fiskeribladet og Intrafish.no. Hun kommer fra stillingen som journalist.

Hun vil ha ansvaret for å videreutvikle Fiskeribladet og Intrafish’ journalistiske formater, og sikre at vi tar i bruk nye teknologiske muligheter. Hun vil også bidra i meningsjournalistikken, samt lede og utvikle webinarer og podkaster.

– Jeg er utrolig glad for at hun har takket ja til denne jobben. Kjersti er fremoverlent og har et fantastisk digitalt hode, sier Øystein Hage, ansvarlig redaktør i de to publikasjonene.

Han forteller at kvine vil jobbe i nært samarbeid med nyansatt nyhetsredaktør Bjarte Rylandsholm Trettenes, og vil også ha en sentral funksjon opp mot NHST-konsernet rundt utvikling av nye digitale løsninger og nye redaksjonelle produkter.

I 2018-2019 ledet hun NHST Sjømats store strategiprosess, og har de siste årene jobbet som frontredigerer der hun spesielt har arbeidet med ny teknologi og utvikling. Blant annet har hun hatt ansvaret for å ha digitalisert vår print-produksjon, samt innføringen av nye digitale verktøy.

– Jeg er takknemlig for å få denne muligheten. Vi er en flott gjeng i Intrafish og Fiskeribladet, og det er mye spennende som kommer til å skje fremover både hos oss og i konsernet, sier Kvile.

Kjersti tiltrer i den nye stillingen 1. september.

Powered by Labrador CMS