Jesper Mothander, redaktør i FinansWatch i Sverige.
Jesper Mothander, redaktør i FinansWatch i Sverige.

Nå er danske Watch Medier på plass med sin første redaksjon i Sverige

– Dette er en stor dag for oss.

Publisert Sist oppdatert

I slutten av mai kunne Medier24 fortelle at danske Watch Medier tar steget inn i Sverige - etter å ha hatt et større fokus på Norge og Tyskland de siste årene.

Den nye FinansWatch Sverige skal ledes av Jesper Mothander, som kommer fra Dagens Industri.

Med dette tar Watch Media, som allerede har nisjeaviser i Danmark, Norge, Tyskland og nå Sverige, et viktig steg videre i sinvekststrategi. Selskapet har nå 27 digitale aviser i det europeiske markedet.

– Dette er en stor dag for oss. Vi mener at det er behov for en uavhengig avis som kommer tett på den svenske finanssektoren med kritisk og fair næringslivsjournalistikk. Vi har brukt de siste månedene på å sette sammen en sterk redaksjon, og vi gleder oss veldig til å endelig komme i gang, opplyser Rasmus Emborg, editorial director i Watch Media i en melding.

FinansWatch vil gi sine lesere to daglige nyhetsbrev med siste nytt om selskapene og nøkkelpersonene i den svenske finansbransjen. I tillegg vil leserne kunne følge dekningen løpende på finanswatch.se.

Den internasjonale ekspansjonen startet for alvor med lanseringen av aviser i Norge og Tyskland i 2020, og den nye satsingen i Sverige bekrefter Watch Medias ambisiøse planer for vekst.

– Vi er nå klare for å fortsette veksten i et marked som lenge har vært på radaren vår. Vi er ikke i tvil om potensialet, og vi er overbevist om at vi – med vårt konsept, vår erfaring, hardt arbeid, ydmykhet og tålmodighet – kan realisere dette potensialet og skape en ny suksess, sier Anders Heering, administrerende direktør i Watch Media.

Med etableringen i Sverige dekker nå Watch Media finanssektoren i København, Oslo, Frankfurt og Stockholm, og markerer seg ytterligere som en viktig aktør i den internasjonale mediebransjen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS