Fenomen har ansatt Kaare Skard (til venstre) og Lars Joakin Ringom i faste stillinger.
Fenomen har ansatt Kaare Skard (til venstre) og Lars Joakin Ringom i faste stillinger.

Fenomen ansetter Lars Joakim Ringom og Kaare Skard

Produksjonsselskapet forsterker med dobbeltsignering på produsent- og regissør-fronten.

Publisert Sist oppdatert

Fenomen ansetter regissør, produsent og etterarbeidsredaktør Lars Joakim Ringom og journalist og regissør Kaare Skard i faste stillinger, opplyser produksjonsselskapet.

Ringom hentes fra The Oslo Company, mens Skard har vært tilknyttet Fenomen som frilans de siste årene. Tidligere har han erfaring fra TV 2

Fenomen produserer både TV-serier, podkast, sceneproduksjoner og reklamefilmer, og er nok mest kjent for NRK-serien Rådebank.

– Fenomen har en spennende og innovativ måte å jobbe på, og jeg har alltid hatt sansen for deres uredde tilnærming til å skape godt innhold. De har flere pågående prosjekter som jeg synes er veldig kule, jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Ringom.

CEO og kreativ leder Tom Marius Kittilsen er strålende fornøyd med å ha sikret seg Big Brother-vinneren fra 2001.

– Vi har jobbet med Lars Joakim for mange år siden, og siden den gang har vi jobbet og lirket for å få han over til Fenomen. Nå er vi veldig stolte og fornøyde med at han endelig takket ja til å komme til oss, sier han.

Kittilsen skryter også av Skard.

– Kaare er bransje-veteranen som aldri slutter å være sulten på verken folk, historier, form og lekenhet. Han har en imponerende evne til å få kilder til å åpne seg på kamera. Vi er veldig fornøyd og stolte over at Kaare har valgt Fenomen som sitt hjem, og er i full gang både med innhold for TV og lyd, sier Kittilsen.

Skard selv er glad for å sette penn på papir for fast jobb.

– Jeg kunne ikke vært mer fornøyd enn å ha fått muligheten her hos Fenomen. Selv om jeg kun har opplevd oppsiden ved det å være frilanser, og knapt har hatt en ufrivillig fridag siden jeg sluttet i TV 2, føltes tid og sted riktig da dette tilbudet kom, sier Skard.

Powered by Labrador CMS