På bildet: Melike Leblebicioğlu Kaveh, Tom Marius Kittilsen, Linn-Jeanethe Kyed.
Fra venstre: Melike Leblebicioğlu Kaveh, Tom Marius Kittilsen, Linn-Jeanethe Kyed.

Fenomen henter eksekutiv produsent fra NRK

Fenomen styrker satsingen og henter serieskaper, manusforfatter og eksekutive produsent i NRK, Melike Leblebicioğlu Kaveh.

Publisert Sist oppdatert

Produksjonsselskapet Fenomen, som blant annet står bak «Rådebank», henter Kaveh fra NRK for å styrke sin dramasatsing.

– Etter å ha samarbeidet så tett på tre sesonger av Rådebank gjennom min rolle i NRK, er det både helt nytt og litt som å komme hjem og nå jobbe i Fenomen. Jeg føler meg ekstremt heldig som får jobbe med en så proff og dyktig gjeng som har mye spennende på gang! Og gleder meg til alt vi skal utvikle og lage sammen i årene som kommer, sier Kaveh.

Kaveh har bakgrunn som manusforfatter, serieskaper og redaktør - det er også hennes stillingsbeskrivelse i Fenomen.

Hun er en av to serieskapere bak NRK-suksessen Norsk-Ish, samt medskaper av dramaseriene 16, 17, 18, 19 (NRK), Venner fra før (NRK) og medforfatter på Grenseland på TV2.

Kaveh har tidligere vært manusprodusent i Hotel Cæsar og hatt ansvaret for flere dramaproduksjoner som eksekutiv produsent i NRK P3.

- Vi har samarbeidet med Melike gjennom mange år i sin rolle som eksekutiv produsent i NRK for Rådebank. I det samarbeidet har både serieskaper Linn-Jeanethe Kyed og oss produsenter opplevd Melikes unike evner både som dramaturg og ikke minst som menneske, sier CEO og kreativ leder Tom Marius Kittilsen i Fenomen.

Powered by Labrador CMS