Elias Håvarstein er fast ansatt i Aftenbladet.

Elias (25) jubler over fast jobb i Aftenbladet - men dette vil han savne fra vikarlivet

Elias Håvarstein bl.ir en del av Aftenbladets Storby-satsing på permanent basis.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Stavanger Aftenblad har ansatt Elias Håvarstein i rollen som journalist med TV- og videokompetanse.

I stillingen skal han jobbe for å gjøre Aftenbladet bedre på video- og stoff til sosiale medier. Håvarstein er ansatt i avisens Storby-redaksjon, som lager nyheter rettet mot unge.

Håvarstein er glad for å ha fått fast jobb.

– Kjekt med fast! Jeg jobber med en gjeng sinnsykt flinke folk og kan gjerne fortsette med det, tenker jeg. Litt leit å miste muligheten til å harselere med ledelsen om at jeg forsvinner fra kontoret etter nyttår, men det får jeg lære meg å leve med, sier Håvarstein til Medier24.

Og legger til:

– Man blir jo vant med å jobbe på midlertidige kontrakter også, men det er vanskeligere å sette mål for seg selv, og ikke minst for redaksjonen man jobber for, når det fins en sluttdato for engasjementet.

– Hva slags journalistikk brenner du for?

- Det jeg brenner mest for, er uten tvil journalistikk som er underholdende. Enten det er fortellende, pedagogisk eller bare «løyen» (dialektord for morsom, journ.anm) journalistikk .

– Jeg jobber jo hele tiden med å skulle prøve nå denne magiske målgruppa, "de unge", og jeg tror så og si alt vi journalister gjør kan nå den gjengen der, så lenge vi presenterer stoffet på rett måte. Vi kommer langt med glimt i øyet og en jordnær tilnærming til selv de tyngste saksunivers, tror jeg.

Elias Håvarstein har spesialisert seg på video- og SoMe-stoff.
Powered by Labrador CMS