Programleder Guro Halleraker har laget enda en sesong av serien Ekte for TV 2.
Programleder Guro Halleraker har laget enda en sesong av serien Ekte for TV 2.

Nå kommer sesong to av ungdomsserien Ekte på TV 2: – Fantastisk gøy

– Vår generasjon er opptatt av ting som foreldrene våre knapt forstår noe av, sier programleder Guro Halleraker.

Publisert Sist oppdatert

TV 2-serien Ekte, der programleder Guro Halleraker snakker med ungdommer om temaer som opptar dem, får en ny sesong. Første episode slippes 25.februar.

Det bekrefter TV 2 i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

– Det er spennende og også utfordrende å lage innhold til denne målgruppen, som har så enormt mange plattformer å velge innhold fra, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække.

Redaktøren sier hun håper serien kan møte et behov for informasjon hos de unge, på en måte som treffer dem.

– Guro er en programleder som byr på seg selv, og tør å være ekte i alle situasjoner. Hun stiller kloke spørsmål, er ikke redd for å være direkte og ber om klare svar, sier nyhetsredaktøren.

Første sesong var innom temaer som krimvlogging, falsk lykke på SoMe, kroppspress og ensomhet. Episodene denne sesongen vil variere mellom aktuelle saker fra nyhetsbildet, og temaer som målgruppen er opptatt av.

I denne sesongen tar programmet blant annet opp temaer som rasisme, unge troende, konspirasjonsteorier og søvn.

– Det er fantastisk gøy å undersøke et så vidt spekter av temaer som ungdom er opptatt av. Vår generasjon er opptatt av ting som foreldrene våre knapt forstår noe av, sier programleder Guro Halleraker.

Og legger til:

– Vi tilbringer store deler av hverdagen på sosiale medier og jobber for at dataspill skal bli en idrettsgren. Samtidig er vi opptatt av tidløse saker som ytringsfrihet og religion. Responsen på sesong 1 har vært utrolig fin, og jeg håper og tror vi treffer like godt med denne sesongen.

Powered by Labrador CMS