Nettavisen ansetter Edvard Ruggesæter Ertesvåg (t.v) og Tormod Malvin Sæther.
Nettavisen ansetter Edvard Ruggesæter Ertesvåg (t.v) og Tormod Malvin Sæther.

Nettavisen ansetter to - Edvard (23) får fast jobb etter én måned som sommervikar

Nettavisen ansetter Edvard Ruggesæter Ertesvåg og Tormod Malvin Sæther.

Publisert Sist oppdatert

Edvard Ruggesæter Ertesvåg og Tormod Malvin Sæther har begge takket ja til fast jobb som nyhetsjournalister i Nettavisen.

23 år gamle Ruggesæter startet i Nettavisen som sommervikar for en måned siden. Han har journalistutdanning fra Høgskulen i Volda, og var fra 2019 og frem til i sommer tilknyttet TV2.

– Det blir utrolig bra å bli en fullverdig del av Nettavisens flotte nyhetsredaksjon. Det er veldig gøy å bli satset på, og jeg ser lyst på tiden fremover i Norges mest spennende og beste nettavis, sier Ruggesæter.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

Sæther har jobbet for Smaalenenes Avis helt siden han begynte i ungdomsredaksjonen der som 17-åring, og har vært fast ansatt i Smaalenenes Avis det siste året. Han er utdannet innen PR & Kommunikasjon ved Høgskulen i Volda.

- Jeg gleder meg til å ta skrittet fra å jobbe i en skikkelig bra lokalavis til å begynne i en skikkelig bra riksavis. Breaking news er det morsomste jeg vet og jeg ser fram til å dekke både nasjonale og internasjonale nyheter i Nettavisen og sørge for at vi er først ute med det siste, sier Sæther.

Powered by Labrador CMS