Mina Liavik Karlsen skal lede E24s nyhetsarbeid fremover.
Mina Liavik Karlsen skal lede E24s nyhetsarbeid fremover.

Mina Liavik Karlsen (27) blir nyhetsredaktør i E24

– Hun er en trygg journalistisk leder som genuint ønsker at folk rundt henne skal lykkes.

Publisert Sist oppdatert

Mina Liavik Karlsen (27) er ansatt som nyhetsredaktør i E24, opplyser nettavisen.

Hun har vært konstituert i stillingen siden i fjor høst, etter at Lars Håkon Grønning (38) rykket opp og ble ansvarlig redaktør.

Nå får Karlsen jobben på fast basis.

– Etter en grundig prosess med gode interne og eksterne kandidater, falt valget på Mina som har gjort en strålende jobb i perioden hun har vært konstituert, sier Grønning.

– Mina har et moderne journalistisk hode, har vist at hun evner å lære nye ting på rekordtid og har samfunnsoppdraget i ryggmargen. Hun er en trygg journalistisk leder som genuint ønsker at folk rundt henne skal lykkes, sier han.

Karlsen selv er glad for å fortsette i nyhetsredaktør-rollen.

– Jeg er takknemlig for tilliten jeg får fra Lars Håkon, og det er med stor glede og ydmykhet jeg fortsetter i denne rollen. Jeg har allerede fått en liten smakebit, og er veldig glad for at jeg får muligheten til å fortsette arbeidet vi har startet på, sier hun.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

– E24 er inne i en ekstremt spennende periode. Veien videre kommer til å by på både nye utfordringer, og mye motivasjon og moro. Jeg er overbevist om at vi skal klare å fortsette den gode utviklingen av journalistikken vår, på tvers av avdelinger internt og i næringslivssamarbeidet, sier Karlsen.

Hun ble hentet til E24 for et drøyt år siden fra Faktisk.no som gravesjef, og har siden det bygget opp nettavisens nye avdeling for undersøkende journalistikk.

Karlsen har tidligere bakgrunn fra Dagbladet, og er journalistutdannet ved Høgskolen i Oslo og Akershus (nå OsloMet).

Powered by Labrador CMS