71° nord – team (til venstre) og Erlend og Steinar hjelper deg er blant programmene på vårmenyen til Warner Bros. Discovery.

Slik blir våren på Warner Bros. Discovery

Erlend Mørchs og Steinar Klouman Hallerts egen versjon at TV 2 Hjelper Deg er blant nyhetene på nyåret.

Publisert

På årets vårlansering avslører Discovery hvilke programmer som dukker opp på TVNorge, discovery+ og HBO Max neste sesong.

Blant nyvinningene er Knekt, som blir beskrevet som Norges første såkalte poetiske actionkomedie. Den er skapt av gjengen bak «Hvite gutter».

I en pressemelding beskrives det at tre barndomskompiser fra Sarpsborg føler at de ikke har fått det til i livet. En dag snus alt på hodet, da gutta oppdager en illegal pokerklubb og innser at her er det raske penger å tjene.

De bestemmer seg for å starte opp for seg selv, og plutselig er tapertrioen hjernene bak et av Europas største undergrunnskasinoer.

Kjenningene bak «Sigurd fåkke pult», Erlend Mørch og Steinar Klouman Hallert, er klare med et nytt forbrukerjournalistikk-program, «Erlend og Steinar hjelper deg».

– Det er deres vindskeive og humoristiske vri på et velkjent konsept fra en annen kanal. Jeg syns det er blitt kjempemorsomt, men det spørs om Elon Musk er enig. Han dukker nemlig opp i en av episodene, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery i Norge.

Sesong to av 16 ukers helvete blir sendt på nyåret, og Alex Rosén, Jenny Jensen, Steffen Iversen og Jonathan Romano er blant kjendisene som er med.

Gjennom ukonvensjonelle metoder hjelper Mørch og Klouman Hallert forulempede nordmenn med å løfte opp små og store problemer som de mener fortjener medienes lyskastere, står det i pressemeldingen.

I tillegg gjør flere kjente humorprogrammer comeback.

Det gjelder både Praktisk info med Jon Almaas, Basic Bitch, Kongsvika, Neste sommer, Alle mot alle og Calles gale verden.

Våren på Warner Bros. Discovery vil også inneholde reality, som Gift ved første blikk, Naked Attraction Norge og Grenseløst forelsket.

Det blir også en ny runde med spinn-off med 71° nord – team.

– Vi var spente på mottakelsen, og nyvinningen ble et av våre mest sette programmer i 2022. 20 år og mer enn 30 sesonger med ekspedisjoner rundt i Norges land gir tydeligvis grobunn for mer god TV-underholdning, sier Vatn.

Powered by Labrador CMS