Suzann Pettersen.
Suzann Pettersen.

Suzann Pettersen blir ekspertkommentator på discovery+ under OL

– Det er få som vet mer om hva som skal til for å hevde seg i verdenstoppen enn Norges mest meritterte golfspiller, sier sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen.

Publisert Sist oppdatert

Suzann «Tutta» Pettersen skal være med som golfekspert for Discovery under OL, opplyser de i en pressemelding.

Pettersen, som er den mest meritterte norske golfspilleren noensinne, sier at hun gleder seg sikkelig til golfturneringene i OL.

– På herresiden har vi en av de store medaljekandidatene i Viktor Hovland. Det er selvfølgelig et veldig trangt nåløye, men vi har absolutt en medaljekandidat i Viktor. Jeg vet selv hvor stort det er å være med i et OL, så jeg håper de norske spillerne bare nyter øyeblikket. Gjør de det, så kan dette bli veldig spennende for oss nordmenn, sier Pettersen.

Sportsdirektør i Discovery Norge, Morten Johannessen, er storfornøyd med å få inn Pettersen i OL-teamet.

– Vi er svært glade for å få Suzann med på laget som ekspert og ekspertkommentator under OL. Det er få som vet mer om hva som skal til for å hevde seg i verdenstoppen enn Norges mest meritterte golfspiller. Hun vil blant annet kommentere kvinnenes golfturnering under årets OL, samt være ekspert i studio før Viktor Hovland og herrene skal kjempe om medaljene, sier Johannessen.

I tillegg til Suzann «Tutta» Pettersen vil Henrik Bjørnstad og Per Haugsrud kommentere golf under OL.

Powered by Labrador CMS