Henrik Strømhaug blir direktør for partnerskap og distribusjon i Discovery.
Henrik Strømhaug blir direktør for partnerskap og distribusjon i Discovery.

Henrik Strømhaug blir Discovery-direktør: – Kribler etter å komme i gang

– Jeg er veldig glad for å få Henrik på plass i denne stillingen, sier hans Strømhaugs sjef.

Publisert Sist oppdatert

Henrik Strømhaug blir direktør for partnerskap og distribusjon hos Discovery i Norge og Finland. Det skriver Discovery i en pressemelding mandag morgen.

Han overtar rollen etter Linda Vabø, som nå blir hans nye sjef. Vabø har det nordiske ansvaret for partnerskap og distribusjon i mediekonsernet.

Strømhaug har inntil nylig besatt stillingen som Commercial Operations Manager og vært leder for GOLFTV i Discovery Norge. Nå får han ansvaret for TV-gruppens distribusjon i Norge og nabolandet Finland.

– Vi befinner oss midt i en brytningstid, der framtiden for norsk og internasjonal TV skal meisles ut – samtidig som det hele tiden skjer nye og store ting både innen teknologi og eierskap, sier Strømhaug.

– Det er rett og slett en uhyre spennende tid for TV-bransjen, og det å få være med og påvirke veien videre, det er veldig inspirerende. Det kribler etter å komme i gang.

Linda Vabø, som har det nordiske ansvaret for partnerskap og distribusjon, er full av lovord om sin nye ansatte.

– Jeg er veldig glad for å få Henrik på plass i denne stillingen. Han har en solid bakgrunn fra finans og analyse, en sterk interesse for både sport og underholdning, gode forhandlingsevner og et godt partnerskapshode. Han kommer til å tilføre teamet vårt masse, og vi gleder oss til å få ham om bord, sier Vabø.

Powered by Labrador CMS