Dette er noe av det som Discoverys kanaler byr på denne høsten (øverst fra venstre): 71° nord – Norges tøffeste kjendis , Ex on the Beach Norge, Hvite Gutter og Nissene i bingen.
Dette er noe av det som Discoverys kanaler byr på denne høsten (øverst fra venstre): 71° nord – Norges tøffeste kjendis , Ex on the Beach Norge, Hvite Gutter og Nissene i bingen.

Ny nissekalender, norsk humor og mer reality er på Discovery-menyen til høsten

Discovery-kanalene varter opp med flere gamle TV-kjenninger etter sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Norsk humor, en gammel julekalender-kjenning, etablerte realitykonsepter og et helt ny kjendisserie til havs er stikkordene for Discoverys høstmeny, opplyser TV-gruppen.

Konsernet kjører blant annet opp en ny runde med Ex on the Beach Norge, men denne gangen skal de lettkledde deltagerne vise hud i Hellas - og ikke den norske fjellheimen som sist.

Komiker Espen Eckbo lanserer på sin side en ny runde med realityparodi med sin nye julekalender Nissene i bingen - 20 år siden Nissene på låven ble sluppet.

Espen Eckbo (til venstre) og Jakob Schøyen Andersen fronter Nissene i bingen.
Espen Eckbo (til venstre) og Jakob Schøyen Andersen fronter Nissene i bingen.

– Det pleier å gå 10 år mellom hver gang Espen slipper en ny nisse-serie, og på den tiden rekker det å skje fryktelig mye på reality-fronten. I første runde var det Big Brother som var hovedinspirasjon, og det er vel et program dagens unge knapt har hørt om, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery.

– Denne gangen måtte det jo bli Ex on the Beach og strand-reality-sjangeren han tok for seg. Vi har sendetid og hjerterom til både originalen og harselasen. Her blir det mye latter og glede inn mot jul. Så får vi se om det blir noe ligging i grisebingen, sier han.

Discovery slipper også en helt ny kjendisreality i form av Over Atlanteren, der Amanda Delara, Lars Lillo-Stenberg, Jon Øigarden, Lise Finckenhagen og Trond Fausa Aurvåg skal ta seg over verdenshavet.

– Vi har samlet seks norske kjendiser som har som eneste fellesnevner at de ikke kan seile, plassert dem i en ganske trang båt, og sagt «snakkes på andre siden av Atlanterhavet – lykke til!», forteller Vatn.

– De har riktignok hatt med seg en erfaren sjøulk, men hans oppdrag har vært å få gjengen selvgående så fort som mulig. De kom seg heldigvis helskinnet over, så får TV-bildene vise hva som faktisk skjedde der ute på bøljan blå. Jeg tror det blir fornøyelig seing, sier Vatn.

Av humorserier kjører Discovery-kanalene en ny runde med både Sigurd fåkke pult, Hvite gutter, Neste sommer, Aldri voksen og Brille og Alle mot alle.

I tillegg slippes nye konsepter som Folle og Almaas bygger hus, Spøkelsesjegerne og true crime-serien Eva – bak sperringene.

Det blir også en ny runde med 71° nord – Norges tøffeste kjendis og Synnøve rydder opp – kjendis.

Powered by Labrador CMS