Dennis Siva Lie og Marte Bratberg
Dennis Siva Lie og Marte Bratberg

Dennis Siva Lie ny programleder i God kveld Norge

Fra «Kompani Lauritzen» og «Newton» til «God kveld Norge».

Publisert

Dennis Siva Lie var med i årets sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2, og har de to siste årene vært programleder for barne- og ungdomsprogrammet «Newton».

Nå melder TV 2 i en pressemelding at han skal inn som programleder i «God kveld Norge». Marte Bratberg kommer også tilbake i programlederstolen, og de to skal lede den digitale satsningen sammen.

– Jeg tenkte: «Shit, klarer jeg dette her da?». Jeg må fylle noen store sko i et stort program, men jeg ble veldig glad da jeg ble spurt om å være programleder. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Marte, sier Lie.

Det siste året har Sophie Elise Isachsen, samt Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl, vikariert for Bratberg som har vært i permisjon.Nå er hun veldig klar for å returnere til arbeidsplassen sammen med sin nye makker.

-Jeg gleder meg masse til å komme tilbake på jobb, og så liker jeg Dennis veldig godt, så dette er skikkelig stas. Det som er kult er at vi er fra samme sted. Nemlig Vestby, og vi har hatt samme gymlærer, sier Bratberg.

Powered by Labrador CMS