Leila Feratovic (28), Emilie Louise Solberg (27) og Jonas Solgård (26) har fått fast jobb i Dagens Næringsliv.
Leila Feratovic (28), Emilie Louise Solberg (27) og Jonas Solgård (26) har fått fast jobb i Dagens Næringsliv.

Leila Feratovic (28), Emilie Louise Solberg (27) og Jonas Solgård (26) har fått jobb i Dagens Næringsliv

– Allsidige reportere med nyhetsteft og stor gjennomføringskraft, sier nyhetsredaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Leila Feratovic (28), Emilie Louise Solberg (27) og Jonas Solgård (26) har fått fast jobb som journalister i Dagens Næringslivs nyhet og dagsorden-avdeling, opplyser avisen.

Feratovic har jobbet i DN som vikar siden i fjor, og har tidligere erfaring fra E24 og NRK. Hun har utdannelse både innen journalistikk og sammenlignende politikk.

– Dette er rått, sier Feratovic i en pressemelding.

Solberg har tidligere jobbet i NRKs økopol-avdeling, og har også vært både praktikant, tilkallingsvikar og sommervikar hos DN tidligere. Hun har også bakgrunn fra Universitas og VG.

– Det er selvfølgelig stas å få fast jobb i Norges fremste næringslivsavis. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med landets beste journalister og kolleger fremover, sier Solberg.

Solgård har på sin side vært tilknyttet DN siden han kom inn som sommervikar i 2019. Han har tidligere bakgrunn fra NRK Østfold, NRK Sport og Universitas.

– Jeg er stolt og ydmyk for å få muligheten til å være fast ansatt i DN, og gleder meg til å fortsette jobben i Norges beste redaksjon, sier Solgård.

Nyhetsredaktør Janne Johannessen er godt fornøyd med trippel-signeringen.

– Emilie, Leila og Jonas er allsidige reportere med nyhetsteft og stor gjennomføringskraft. De er raske og grundige i den løpende nyhetsdekningen, og de kan bite seg fast i store, dagsordensettende saker og løp. Alle tre er dessuten skikkelig hyggelige folk som vi er glade for å ha som kollegaer også fremover, sier Johannessen.

Powered by Labrador CMS