Nicolai Delebekk skal jobbe med både video og podkast i Faktisk.no
Nicolai Delebekk skal jobbe med både video og podkast i Faktisk.no

Dagbladet-programleder Nicolai Delebekk går til Faktisk.no: – Drømmejobb

Nicolai Delebekk blir videojournalist i Faktisk.

Publisert

– Den siste måneden har bare gitt og gitt! Først gjenåpning av Oslo, så kom sommervarmen og nå en drømmejobb! En fantastisk start på gjenåpningen av Oslo, sier Nicolai Delebekk.

Delebekk har det siste året vært programleder sammen med Marie Simonsen, for Dagbladets podkast «Rett på». Nå skal han jobbe med både video og podkast i Faktisk.

– Faktisk skal i større grad enn tidligere satse på video og podkast. Jeg er så heldig å få være med på den satsingen, og skal presentere Faktisk sin journalistikk i begge formater, sier han og legger til:

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

– Jeg elsker både video og podkast, og da Kristoffer spurte om ikke jeg kunne tenke meg å jobbe med begge formatene i Faktisk var det veldig vanskelig å si nei. I tillegg jobber Faktisk innenfor et fagfelt som aldri har vært viktigere, med journalister jeg kan lære vanvittig mye av.

Han forteller at kinderegget blir enda større med en Tenk-avdeling full av pedagogisk kompetanse.

– Å kunne jobbe med (og snylte av kunnskapen til) adjunkter, lektorer og lærere er noe jeg tror alle journalister har godt av! Spesielt når vi ser måten barn, unge og unge voksne konsumerer nyheter i dag. Og hvordan skillet er langt større enn for bare få år siden.

Powered by Labrador CMS