Emma Eriksson har vært journalist i Dagbladet i 5,5 år. Nå blir hun avdelingsleder.
Emma Eriksson har vært journalist i Dagbladet i fem og et halvt år. Nå blir hun avdelingsleder.

Rykker opp i Dagbladet: – Skal være aller, aller best i Norge på kjendis

Etter nesten seks år i Dagbladet blir Emma Eriksson avdelingsleder på kjendisdesken.

Publisert

– Det er ekstremt gøy å jobbe så tett på kjendis-land, med Norges beste kjendisjournalister. Vi er tett på alt som skjer, og det er kjempegøy. Også har jeg jo vært på dette huset i fem og et halvt år, så da er det jo gøy å rykke opp.

Det sier Eriksson til Medier24. Hun har hovedsakelig jobbet med kjendis- og underholdningsstoff, men har også vært innom fronsjefstolen både hos Dagbladet og Se og Hør.

Dagbladet har vært gjennom en større omorganisering og nedbemanning. Nyhetsredaktør Mads Andersen har tidligere uttalt til Medier24 at de aller fleste avdelingene er færre nå enn tidligere.

Fra kjendisdesken er det flere som har tatt sluttpakke.

– Vi savner fælt de som dro, men det er masse bra folk igjen, sier Eriksson.

Til å jobbe med kjendisstoff er de ifølge henne nå rundt åtte personer i turnus, fire tilkallingsvikarer og noen ledere. I disse dager søker de også etter en ny medarbeider.

– Kjendis er et satsingsområde i Dagbladet, så vi klarer oss bra vi altså.

Hun har klare ambisjoner for sitt nye arbeid.

– Jeg vil jo at vi skal være aller, aller best i Norge på kjendis. Vi er såpass gode folk her at det kan vi helt fint få til. Jeg vil vi skal være først ute med siste nytt, og grave dypt i de gode kjendissakene.

Eriksson sier de først skal trappe opp, og ha godt samarbeid med både Se og Hør, Rød løper (som lager kjendisnyheter til TV) og Dagbladet.

– Vi må skru opp tempoet litt tror jeg, men det tror jeg vi klarer helt fint. Vi er vant til å lage mye gøy, og der er der vi skal være. Vi har det gøy på jobb, og skal skrive gøye ting.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS