Marlene Lundberg Holm og Didrik Søreide Kjær får fast ansettelse hos Dagbladet.
Marlene Lundberg Holm og Didrik Søreide Kjær får fast ansettelse hos Dagbladet.

Marlene Lundberg Holm og Didrik Søreide Kjær er nye nattevakter i Dagbladet

Dagbladet melder om to nye ansettelser.

Publisert Sist oppdatert

22 år gamle Marlene Lundberg Holm og 24 år gamle Didrik Søreide Kjær har takket ja til faste stillinger som nattevakter hos Dagbladet

Med det har Dagbladet ansatt rundt 30 nye medarbeidere siden september.

– Vi er utrolig fornøyd med å ha sikret oss både Marlene og Didrik. Dette er to svært talentfulle medarbeidere, som har gått Dagbladet-skolen. Begge er journalistisk og tabloidfaglig sterke, og har en styrke innenfor breaking news-dekningen. Leserne kan glede seg over å fortsatt få Norges beste nyhetsdekning når de sjekker Dagbladet på morgenkvisten eller gjennom natta for siste nytt, sier redaksjonssjef Jan Thomas Holmlund.

Lundberg Holm kom til Dagbladet som praksisstudent i oktober 2020 og har vært tilkallingsvikar og sommervikar. I november 2021 startet hun vikariat som nattevakt.

– Det er utrolig stas å få tilliten. Å få fast jobb i Dagbladet har vært drømmen siden jeg startet her i praksis i 2020. Jeg gleder meg masse til å utvikle meg videre i ei avis som satser stor, sier Lundberg Holm.

Søreide Kjær har erfaring fra Akers Avis Groruddalen, og kom til Dagbladet som praksisstudent på sporten i 2018. Han returnerte til sportsavdelingen i februar 2021.

– Det er selvfølgelig utrolig kult å få denne muligheten, og dermed kunne kalle meg fast ansatt i Dagbladet. Jeg er stolt og glad for at jeg er ønsket med videre, og skal gjøre alt jeg kan for å bidra til at vi vinner nyhetskampen også på natta, sier Søreide Kjær.

Powered by Labrador CMS