Leder for Norsk Journalistlag Dag Idar Tryggestad og nestleder Hege Fagerheim får mer i lønn, bestemte Landsstyret denne uken.
Leder for Norsk Journalistlag Dag Idar Tryggestad og nestleder Hege Fagerheim får mer i lønn, bestemte Landsstyret denne uken.

NJ-lederne får økt lønn

Millionlønnen består for ledelsen i Norsk Journalistlag.

Publisert Sist oppdatert

Landsstyret i Norsk Journalistlag (NJ) vedtok denne uken å øke lønnen til leder Dag Idar Tryggestad og nestleder Hege Fagerheim.

Avgjørelsen følger et tidligere vedtak om at lønnen reguleres «som hovedregel tilsvarende den prosentvise lønnsutviklingen (bransjelønn) til alle NJ-medlemmer i identiske bedrifter året før», opplyser NJ.

– I 2020 var denne 1,86 prosent, i henhold til NJs lønnsstatistikk. Det betyr at leders lønn øker med 21.000 kroner til 1.148.000, og nestleders lønn med 20.000 kroner til 1.083.000, opplyser NJ på egen nettside.

På landsstyremøtet ble det også bestemt hvordan NJ skal jobbe med de bestemte satsingsområdene fra landsmøtet tidligere i år.

NJ skal blant annet jobbe mer med mangfoldsarbeid, opprusting av tillitsvalgte og kartlegge og drøfte bruken av frilansere og midlertidige.

Landsstyret oppnevnte også en ny NJ-representant i styret for MBL-Stup, i form av TV 2-klubbleder Margrethe Håland Solheim

Powered by Labrador CMS