Christian Senning Andersen blir ny redaktør i Ringerikes Blad.
Christian Senning Andersen blir ny redaktør i Ringerikes Blad.

Christian Senning Andersen er ny redaktør i Ringerikes Blad

Går fra Fremover i Narvik til å bli ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad.

Publisert Sist oppdatert

44 år gamle Christian Senning Andersen overtar stillingen etter Sissel Skjervum Bjerkehagen, som før sommeren gikk over til avisa Hadeland.

Det melder Amedia i en pressemelding.

– Jeg gleder meg stort til å komme tilbake til Ringerikes Blad, og er stolt og veldig takknemlig over å ha fått denne jobben i «min avis», sier Christian Senning Andersen

– Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisa og til Ringerike. Nå gleder jeg meg til å møte både de ansatte og avisas lesere igjen.

Andersen har ledet Fremover i syv år, og har også vært administrerende direktør i Hallingdølen, i tillegg til forskjellige redaktørroller i Haugesunds Avis. Han har også vært innom avisen han nå blir sjef for i 12 år.

– Det har vært en reise, og jeg har vært kjempeheldig som har fått sju spennende og givende år i Narvik og i Fremover og fått jobbe med flinke folk som brenner for regionen, sier han

– Det blir vemodig å forlate Fremover, de ansatte og alle jeg er blitt kjent med her, men det er en drøm som blir virkelighet når jeg kan komme tilbake til Ringerikes Blad.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS