Ragnhild Heyerdahl (i midten) tar over som redaktør for LO-Aktuelt etter Svein-Yngve Madssen (t.v.). Cathrine Kahrs (t.h.) er ansatt som redaksjonssekretær.

LO-Aktuelt skifter redaktør

Det er ansatt ny redaktør, redaksjonssekretær og journalist i LO-Aktuelt.

Publisert

I høst blir det redaktørskifte i LO-Aktuelt, bladet som produseres i LO Media og sendes til ca 50.000 tillitsvalgte i de ulike LO-forbundene.

Det skriver LO-Aktuelt i en pressemelding.

Svein-Yngve Madssen blir pensjonist etter å ha vært redaktør siden 90-tallet. Ragnhild Heyerdahl tar over som redaktør etter at september-utgaven er ferdigprodusert. Hun har bakgrunn som redaksjonssekretær i LO-Aktuelt, og kommer nå fra en jobb som redaksjonell utvikler i LO Media.

Cathrine Kahrs er ansatt som Heyerdahls nærmeste medarbeider, da hun blir ny redaksjonssekretær. Kahrs har det siste året vært journalistvikar i LO-Aktuelt og i LO Medias podkast Rørsla. Før det har hun mange års fartstid i Klar Tale.

Helge Rønning Birkelund er ansatt som journalist i et årsvikariat i LO-Aktuelt. Han har permisjon fra sin faste jobb som nyhetsjournalist i FriFagbevegelse. Han har bakgrunn som journalist i flere lokalaviser i Innlandet, og jobbet i Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) før han begynte i LO Media.

Powered by Labrador CMS