Tina Sletten og Håkon Herresthal.

TV 2s programavdeling ansetter Tina og Håkon

Tina Sletten (39) og Håkon Herresthal (39) blir en del av underholdningsteamet til TV 2.

Publisert

Det skriver TV 2 i en pressemelding.

I løpet av høsten tiltrer Håkon Herresthal som prosjekteier for non-scripted humor, og Tina Sletten som prosjekteier for underholdning. De blir begge en del av underholdningsteamet i TV 2s programavdeling.

Herresthal har tidligere jobbet som manusforfatter, regissør og produsent i Feelgood og Seefood i til sammen 15 år.

Han har blant annet jobbet med kjente og folkekjære produksjoner som «Helt perfekt», «Parterapi», «Nissene i bingen» og «Torsdag kveld fra Nydalen».

– TV2 har ambisjoner om å bli best på humor. De har folkene, viljen og ressursene til å få det til, og det vil jeg være med på, sier Herresthal.

Tina har de siste årene jobbet i produksjonsselskapet Strix, der hun blant annet har vært produsent for «Farmen» og vært tett tilknyttet «Sommerhytta».

I tillegg har Tina jobbet som produsent for «Paradise Hotel» og «Helsesista» hos Mastiff, og har erfaring som både fotograf, klipper, redaktør og regissør.

– TV 2 er ledende på å levere god norsk-produsert underholdning, og jeg har de siste årene hatt gleden av å jobbe med flere av TV 2s største underholdningsprogrammer. Nå gleder jeg meg til å følge produksjonene jeg kjenner godt enda tettere, og ikke minst til å jobbe med helt nye prosjekter, sier Sletten.

Powered by Labrador CMS