Dagbladet Børsen ansetter tre journalister: – En fantastisk dag

– Her har vi virkelig landet signeringer på et ekstremt høyt nivå, sier avdelingsleder Nicolai Eriksen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Guro Havro Bjørnstad (33) , Anniken Aronsen (27) og Matias Grinde (29) hentes inn for å styrke satsingen på Dagbladets finansnettsted Børsen.

Aronsen kommer fra kjendisdesken i Dagbladet, hvor hun har jobbet siden 2019. Hun har tidligere bakgrunn fra VG og Drammens Tidende.

- Tidenes julegave å få lov til å bli en del av gjengen på Børsen! Jeg har fulgt med fra sidelinja på den elleville starten Børsen har hatt disse to åra, og gleder meg til å bidra i fortsettelsen. Jeg ser fram til være med på å få gullpila til nye høyder med gode avsløringer, kjappe nyhetsoppdateringer og finans til folket, sier Aronsen.

Bjørnstad jobbet i Dagbladet fra 2013 til 2015, og hentes nå hjem igjen fra NRK - hvor hun i dag jobber som researcher for «Kåss til kvelds».

- Jeg gleder meg til å jobbe for Børsen, og håper på å bidra til at flere blir klokere på økonomi og næringsliv, sier Bjørnstad.

Grinde startet i praksis i Børsen i januar i fjor, og har på kort tid blitt en sentral del av Børsen-redaksjonen.

- Fra jeg kom inn i praksis i januar 2021, har jeg blitt varmt tatt imot av en svært dyktig gjeng, som jeg har lært masse av. Å få skrive for Børsen har vært stimulerende, morsomt og lærerikt.

– Jeg har definitivt landa drømmejobben allerede før endt utdanning, og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg ser fram til fortsettelsen - og vil stå på for å lage økonomi- og næringslivsjournalistikk som folk vil ha, og som sparker fra seg

Avdelingsleder Nicolai Eriksen er storfornøyd med ansettelsene.

- Dette er en fantastisk dag for Børsen. Her har vi virkelig landet signeringer på et ekstremt høyt nivå. Samtlige er tabloidfaglig sterke, proppfulle av gode idéer og vil bidra til at Børsen setter dagsorden med sterke egensaker, sier han.

- Matias viste umiddelbart at han er et stort talent. Han har virkelig vokst med oppgaven og blitt en sentral del av Børsen-redaksjonen det siste året. Anniken kommer til oss med en kompetanse som både vi og våre lesere vil få glede av fra dag én. Guros fremragende ferdigheter og gode humør har vært savnet av alle oss i Dagbladet siden 2015, og det er en stor glede å kunne hente henne «hjem».

– Alle tre er bunnsolide journalister med et stort hjerte for Børsens arbeid for å levere «finans til folket», og det skal bli en sann glede å få alle tre på plass, fortsetter Eriksen.

Powered by Labrador CMS