Dagbladet TV forsterker nyhetsdesken med Bjørge Dahle Johansen (t.v.), Julie Tran, Jostein Sletten og Vegard Krüger.
Dagbladet TV forsterker nyhetsdesken med Bjørge Dahle Johansen (t.v.), Julie Tran, Jostein Sletten og Vegard Krüger.

Disse journalistene får fast jobb i Dagbladet: – Sikret oss fire spesialister

Med disse ansettelsene falt viktige brikker på plass, sier avdelingsleder Tanja Wibe-Lund.

Publisert Sist oppdatert

Fire videojournalister har fått fast jobb i Dagbladet.

Disse er Bjørge Dahle Johansen (25), Jostein Sletten (22), Julie Tran (31) og Vegard Krüger (26), skriver avisen i en pressemelding.

-Jeg er veldig stolt og glad over muligheten for å bli med videre i Dagbladet TV, sier Bjørge Dahle Johansen.

- Det er her jeg har lært nesten alt som er verdt å vite om det å være reporter, og jeg er veldig glad for mulighetene jeg har fått her. Nå gleder jeg meg til å gunne på videre med dette vinnerlaget, fortsetter 25-åringen.

– Fire spesialister

Både Sletten og Dahle Johansen har vært tilknyttet Dagbladet TV siden 2019, nå blir de kollegaer i faste stillinger.

-Wow! Drømmen om fast ansettelse gikk i oppfyllelse mye tidligere enn jeg hadde trodd. Jeg er oppriktig stolt og ydmyk over å få en sånn mulighet. Jeg gleder meg masse til å jobbe videre med hele drømmelaget i Dagbladet TV, sier Sletten.

Avdelingsleder Tanja Wibe-Lund er glad for at de begge blir med Dagbladet TV videre.

-Vi har sikret oss fire spesialister med spisskompetanse innen nettopp dette. Med disse ansettelsene falt viktige brikker på plass, sier avdelingsleder Tanja Wibe-Lund i Dagbladet TV.

Henter fra VGTV og Bauer

To nye hentes inn fra verdenen utenfor Dagbladet-huset, Julie Tran og Vegard Krüger.

Julie (31) kommer fra jobben som nyhetsreporter og anker i Bauer Media, som leverer nyheter til flere radiostasjoner. Nå blir hun en del av TV-troppen på Hasle.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Dagbladet TV. Det blir gøy å jobbe med breaking news, og være med å styrke en allerede etablert og framoverlent gjeng på Hasle, sier Julie Tran, som har journalistikkutdanning fra Høgskolen i Oslo, og master i rettsvitenskap.

Fra VGTV kommer Vegard Krüger (26), som også har erfaring fra TV 2 Sumo og Oppland Arbeiderblad. Han har journalistutdanning fra Bodø. Og har studert film ved Høgskolen i Kristiania. Vegard er allerede på plass.

-Dagbladet TV virker som en kjempekul arbeidsplass med flinke folk og innovative løsninger. Det er veldig digg med fast jobb – nå gleder jeg meg til å komme i gang for fullt, og bli en del av laget, sier Vegard.

Redaksjonssjef Bjørn Carlsen er fornøyd med ansettelsene.

-Vi er utrolig fornøyde med ansettelsene vi har gjort. Sammen og hver for seg kommer disse fire til å styrke Dagbladet TV betydelig, sier redaksjonssjef Bjørn Carlsen.

-Vår ambisjon er å være best på breaking news 24/7, samt å være best på underholdende videoer fra inn- og utland. Disse fire vil sørge for at vi blir enda bedre på disse områdene.

Powered by Labrador CMS