Journaliststudent Nora Johnsen er en av åtte nye fotballkommentatorer for Avisa Oslo.

Nora (21) er ansatt som Avisa Oslos nye fotball­kommentator

Oslo-avisen ansetter åtte nye kommentatorer til å dekke lokalfotballen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Avisa Oslo har ansatt åtte kommentatorer til å dekke Oslo-fotballen, og blant dem journaliststudent Nora Johnsen (21), opplyser avisen.

– Det er tross alt ingen andre steder i Norge med så mange lag i samme område, og attpåtil gode lag. Derfor er det jo en stor ære å få lov til å videreformidle Oslo-fotballen ved å kommentere kamper. Det er også noe jeg synes er veldig gøy, og det håper jeg skinner gjennom i kommenteringen, sier Johnsen.

Avisa Oslo har også ansatt Jonas Nilseng Almaas, Victor Engebretsen, Even Lübeck, Marius Medby, Vetle Ravn Viken, David Nyvoll og Mario Andrés Neira Torres som kommentatorer.

– Vi er veldig glade for å ha tilknyttet oss Nora som fotballkommentator. Hun er faglig sterk og stiller veldig godt forberedt til kamp. Det er derfor veldig gøy å se at Nora tar denne oppgaven på en god og stødig måte. Vi ser frem til å bruke Nora og de andre kommentatorene fremover i AOs fotballsatsing, sier Erlend Vikene, videosjef i Avisa Oslo.

Avisa Oslo sender alle kampene til Oslo-lagene i Norsk Tipping-ligaen, som er det fjerde nivået i herrefotballen.

Avisa sender også kampene til Vålerenga og Lyn i kvinnenes Toppserien , og Oslo-lagene i PostNord-ligaen, som er det tredje nivået i herrefotballen.

Powered by Labrador CMS