Audun Hageskal har forlatt Dagbladet.

Audun Hageskal tar sluttpakke etter sju år i Dagbladet

– Jeg har ikke aktivt gått ut på jobbjakt, og verken stresser eller har det travelt.

Publisert

Journalist Audun Hageskal har tatt sluttpakke som del av nedbemanningen i Dagbladet, bekrefter han overfor Medier24.

Etter nærmere sju år forlater han nå avisen. Han hadde siste dag 8. september og er nå i ferieavvikling.

Han har byttet jobb flere ganger, så å forlate en arbeidsplass for siste gang er ikke en ny opplevelse, skriver han i en e-post til Medier24.

– Men Dagbladet er stedet jeg har jobbet desidert lengst, og sånn sett var det litt annerledes enn tidligere. Mye har endret seg i løpet av de knapt sju årene jeg har vært der, og det føltes som et riktig tidspunkt å takke for meg nå. 

– Etter en måned utenfor kontoret føles det fremdeles som valget er helt riktig, selv om jeg savner både å jobbe med og den daglige kontakten med de nærmeste kollegene.

Hageskal skriver at det var god timing for å ta sluttpakke for ham personlig - og at han nå ser fram til en etterlengtet «timeout».

Fra tidligere har han erfaring fra blant annet Bergens Tidende, Adresseavisen, Firda og Jakt & Fiske. Han har også vært daglig leder og redaktør i Newcastles norske supporterklubb. 

I Dagbladet har Hageskal hovedsakelig dekket krim.

– Det har vært spesielt og givende å få muligheten til å dekke historiske saker som Orderud, Birgitte Tengs, Tina Jørgensen og Baneheia - sakene som gjorde at jeg ble interessert i krimfeltet i utgangspunktet. Samtidig har det vært lærerikt og givende å få komme tett på menneskene både i gamle og nyere saker innen krimfeltet. 

Han skriver at han så langt har brukt dagene på ting som gir ham energi.

– Jeg har ikke aktivt gått ut på jobbjakt, og verken stresser eller har det travelt.

Dagbladet har vært gjennom omorganisering og nedbemanning det siste halvåret. Medier24 har tidligere omtalt Dagbladet-kommentator Sondre Hansmark som blir nyhetsjournalist mot sitt ønske, journalist Ralf Lostad som har tatt sluttpakke og egentlig ikke trenger noe ny jobb, prisbelønte Jorun Gaarder som slutter etter tolv år og Øistein Norum Monsen som leker med tanken om ny avis etter å ha sluttet.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS