Fra venstre: Leni Aurora Brækhus, Henriette B. Isachsen og Michael Simonsen.
Fra venstre: Leni Aurora Brækhus, Henriette B. Isachsen og Michael Simonsen.

Her er de nye ansatte i Dagens Medisin

Seks nye fjes blir en del av fagbladet for helsepersonell, Dagens Medisin.

Publisert

De seks nyansatte er som følger:

Leni Aurora Brækhus (42), journalist. Hun jobbet som helsejournalist i ABC Nyheter fra 2007 til 2020. De to siste årene har hun jobbet med arbeidsliv i FriFagbevegelse.

Henriette Bertheussen Isachsen (29), journalist. Hun har vært ansatt i vikariat siden sommeren 2021. Tidligere har hun jobbet i NRK Nyheter og NRK Møre og Romsdal. Fra før har hun en bachelor i statsvitenskap fra NTNU og en bachelor i journalistikk fra Volda.

Michael Chr. A. Simonsen (34). Han er fast ansatt i Dagens Medisin, der han har hatt ulike engasjementer siden mai 2020. Simonsen har en mastergrad i journalistikk, erfaring fra Stavanger Aftenblad og Bygdebladet.

Julie Kalveland (32), nyhetsleder. Hun har jobbet som helsejournalist i Dagens Medisin siden 2018, og har blant annet erfaring fra Dagsavisen og Argument tidsskrift.

Audun Bårdvik (46). Tiltrådte 1.mars som HR-sjef i Dagens Medisin og Norsk Helseinformatikk. Han har femten års erfaring innen HR, som er opparbeidet innen finans- og industrisektoren. Han kommer fra tilsvarende stilling hos Elkem i Orkanger.

Thomas Grøndahl (35). Er godt i gang md sin rolle som forretningsutvikler i Dagens Medisin. Han har en mastergrad i Executive Management fra Handelshøyskolen BI og jobbet tidligere for EPJ-leverandøren CompuGroup Medical Norway.

Powered by Labrador CMS