Pressepodden:

TV 2 og VG sloss om stor­talentet. Slik opplevde han drakampen

Arilas Berg Ould-Saada åpner opp om en av årets største overganger i. mediebransjens - og om da han ble skjelt ut av et fransk pressekorps.

Publisert Sist oppdatert

Journalist Arilas Berg Ould-Saada har nettopp meldt overgang til TV 2 Sporten, etter å ha tilbragt de siste seks årene i VG.

  • Se hele sendingen i videovinduet nederst i saken, eller der du ellers hører lyd, som Spotify, iTunes, Acast eller andre steder.

Han ble opprinnelig annonsert klar for TV-kanalen i fjor, men ombestemte seg, og ble værende i VG i ett år til.

Ould-Saada forteller mer om dette i ukens episode av Medier24-podkasten Presssepodden.

I tillegg får vi høre mer om hvordan han jakter nyheter om de største fotballstjernene, og om den gangen han franske journalister til å rase i pressesonen.

Episoden fant sted under Fotball-VM i Russland i 2018, med den franske PSG-stjernen Kylián Mbappé.

Fotballspilleren likte nemlig ikke et spørsmål fra Ould-Saada om hvorvidt han ville gå til Real Madrid, ettersom Cristiano Ronaldo nettopp hadde forlatt klubben.

– Da ser han på meg, så ler han, rister på hodet og så går han. Da ble de franske journalistene så forbannet på meg, fordi jeg ødela deres mulighet til å få fire-fem minutter med Kylian Mbappé for å snakke om kampen i VM. Jeg var der for å gjøre en jobb for mitt mediehus, og står jo selvfølgelig for det.

Powered by Labrador CMS