Ariana Grumstad får nå ansvar for å lede analyse, IT og teknologiutvikling i NHSTs mediedivisjon.
Ariana Grumstad får nå ansvar for å lede analyse, IT og teknologiutvikling i NHSTs mediedivisjon.

Ariane Grumstad er NHSTs nye direktør for data og teknologi

– Mediebransjen og NHST står ovenfor store muligheter ved bruk av teknologi og data for å sikre den beste kundeopplevelsen.

Publisert Sist oppdatert

Ariane Grumstad er ansatt som konserndirektør for data og teknologi i NHST Media Group, opplyser mediekonsernet, som blant annet eier Dagens Næringsliv.

Hun har de siste to årene jobbet i analyseavdelingen til NHSTs mediedivisjon, og har tidligere jobbet i Gjensidige og IBM.

– Mediebransjen og NHST står ovenfor store muligheter ved bruk av teknologi og data for å sikre den beste kundeopplevelsen. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, og skal jobbe videre med dyktige kolleger i NHST for å sikre de strategiske satsningene vi nå gjør, sier Grumstad.

Hun vil nå få overordnet ansvar for analyse, IT og teknologiutvikling i NHSTs mediedivisjon, opplyser konsernsjef Trond Sundnes.

– Vi gjør for tiden betydelige investeringer i analyseverktøy og IT-systemer i konsernet. Det er også avgjørende at vi tenker helhetlig – og har en datadrevet tilnærming i utviklingen av nye produkter og tjenester. Jeg er svært fornøyd med å få Ariane inn i denne rollen, sier han.

Powered by Labrador CMS