Tarjei Berg, Anne-Sophie Amalie Rex Dorgelo, Pia Charlotte Fredriksen og Johannes Hellstrand Frøshaug har fått jobb i Romerikes Blad.
Tarjei Berg, Anne-Sophie Amalie Rex Dorgelo, Pia Charlotte Fredriksen og Johannes Hellstrand Frøshaug har fått jobb i Romerikes Blad.

Romerikes Blad henter inn fire journalister

Ansetter to journalister og henter inn to vikarer.

Publisert Sist oppdatert

Romerikes Blad ansetter to journalister fast og henter inn to vikarer som skal dekke for medarbeidere som skal ut i foreldrepermisjon.

Det melder Romerikes Blad i en pressemelding.

De to faste ansatte er Pia Charlotte Fredriksen og Anne-Sophie Amalie Rex Dorgelo.

Fredriksen kommer fra fast stilling i Moss Avis, men har vært tilknyttet Romerikes Blad tidligere. Hun skal inn i avisens breakingavdeling som rykkereporter, samt avisens U40-gruppe.

– Med Pia på plass er vi trygge på at vi vil sikre på at den delen av virksomheten styrkes. Pia er drillet i å jobbe i et høyt tempo og kjenner området godt fra før, så vi er glade for at hun vil være med på satsingen i Romerikes Blad, sier frontredaktør Rune Bernhus.

– Jeg gleder meg utrolig mye til et gjensyn med redaksjonen i Romerikes Blad. I tillegg gleder jeg meg til nye utfordringer i et stort nedslagsfelt, jobbe med godt stoff for en yngre målgruppe og å vokse ytterligere som journalist, sier Fredriksen selv.

Går fra Dagbladet

Anne-Sophie Amalie Rex Dorgelo blir hentet fra Dagbladet, men har også erfaring fra Hamar Arbeiderblad og Eidsvoll Ullensaker Blad.

Hun får en sentral rolle i å jakte på abonnenter under 40 år.

– Jeg gleder meg veldig til å komme på plass i landets største lokalavis. Det å veksle mellom de kjappe nyhetene og de lengre feature-sakene er det som gjør arbeidshverdagen spennende og variert. Jeg håper jeg får gravd fram historiene som vil skape engasjement blant leserne. Jeg ser også fram til nye arbeidsoppgaver både foran og bak kamera, sier hun.

To vikarer

Avisen får også inn to vikarer i Tarjei Berg og Johannes Hellstrand Frøshaug.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver i Romerikes Blad fra høsten av. Jeg elsker å jobbe med lokalnyheter i et regionalt format, og ser fram til å utvikle meg videre som journalist i en av de mest faglig sterke redaksjonene i Norge, sier Tarjei.

Hellstrand Frøshaug har siden 1. mai i år vært tilkallings- og sommervikar i avisa.

– Johannes har vist seg som eksepsjonelt produktiv. Det neste året vil han jobbe på vår lokalsatsing MittLørenskog i et område han kjenner svært godt, sier Bernhus.

Powered by Labrador CMS