Anne Sofie Rønnfeldt blir en del av utenriksredaksjonen til TV 2 Nyheter fra juni av. Først skal hun fullføre studiene i Paris.
Anne Sofie Rønnfeldt blir en del av utenriksredaksjonen til TV 2 Nyheter fra juni av. Først skal hun fullføre studiene i Paris.

Anne Sofie Rønnfeldt er ansatt som ny utenriksreporter hos TV 2 Nyheter

– Jeg er utrolig glad og takknemlig for å få denne muligheten, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Anne Sofie Rønnfeldt (24) er ansatt som ny fast utenriksjournalist hos TV 2 Nyheter i Bergen.

– Jeg er utrolig glad og takknemlig for å få denne muligheten, og bli en del av det sterke utenriksteamet til TV 2, sier hun til Medier24.

Rønnfeldt har tidligere vært tilknyttet TV 2s utenriksredaksjon som tilkallingsvikar, og fullfører denne våren en bachelor i sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen.

For tiden er hun på utveksling Sciences Po i Paris, men når eksamen er unnagjort til våren flytter hun tilbake til Bergen i midten av juni - til sin første faste jobb.

– Det er enormt gøy at TV 2 satser på unge journalister, sier Rønnfeldt.

– Jeg har jobbet med utenriksredaksjonen tidligere, og er full av beundring over det gjør, får til og produserer. Jeg gleder meg ekstremt til å starte opp, og skal gi bånn gass, sier hun.

Rønnfeldt har tidligere studert fransk ved universitetet i Lyon, og har journalisterfaring fra NRK Troms, Studvest og studentradioen i Bergen.

Hun har også bakgrunn fra CARE med feltarbeid i Nepal.

TV 2s utenriksredaktør, Aslaug C. Henriksen, ser frem til å få Rønnfeldt på plass.

– Hun har tidligere jobbet som timevikar på Urix og viste seg raskt å bli en trygg og stødig klippe på utenriksdesken. Vi gleder oss til å ta imot henne i juni, sier Henriksen til Medier24.

Powered by Labrador CMS