NTB har ansatt Andreas Løf (29), Isabel Bech (32), Fredrik Moen Gabrielsen (33) og Marie De Rosa (33) i faste journaliststillinger.
NTB har ansatt Andreas Løf (29), Isabel Bech (32), Fredrik Moen Gabrielsen (33) og Marie De Rosa (33) i faste journaliststillinger.

Andreas (29), Isabel (32), Fredrik (33) og Marie (33) har fått fast jobb i NTB

– Jeg er stolt og glad over å kunne ønske disse strålende dyktige journalistene velkommen til oss, sier nyhetsredaktør Sarah Sørheim.

Publisert Sist oppdatert

NTB har ansatt Andreas Løf (29), Isabel Bech (32), Fredrik Moen Gabrielsen (33) og Marie De Rosa (33) i faste journaliststillinger, opplyser nyhetsbyråret.

Løf kommer fra VGs breaking-redaksjon, og vil gå inn på NTBs nyhetsdesk.

Bech og Moen Gabrielsen har begge vært knyttet til NTB i flere vikariat de siste par årene, men blir nå faste nyhetsreportere.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

De Rosa hentes på sin side fra stillingen som politisk journalist i Dagsavisen, og vil fylle samme rolle i NTB.

Nyhetsredaktør Sarah Sørheim er fornøyd med at rekrutteringen landet rett før påske.

– Jeg er stolt og glad over å kunne ønske disse strålende dyktige journalistene velkommen til oss. Etter et vanvittig nyhetsår er det en solid vitamininnsprøytning for redaksjonen å styrke laget på denne måten, sier Sørheim.

- I denne prosessen er det to ting vi har lett etter: Folk som kan styrke breaking-desken vår, og folk som kan bidra til å løfte vår politiske journalistikk inn mot høstens stortingsvalg. Nå har vi et komplett lag, og gønner på videre, sier hun.

I tillegg til de fire over, er Kenneth Haug (27) ansatt i et vikariat for å dekke høstens stortingsvalg, opplyser NTB.

Powered by Labrador CMS