Miriam Alsvik og Andreas Hagen Håkonsen blir fast ansatt i Bauer Media.
Miriam Alsvik og Andreas Hagen Håkonsen blir fast ansatt i Bauer Media.

Miriam (22) og Andreas (32) får fast jobb i Bauer Media: – To store talenter

Nyhetsredaktør Arne Sandvik tror de to nyansatte vil styrke konsernet på radio og nett-TV.

Publisert

Miriam Alsvik og Andreas Hagen Håkonsen blir fast ansatt i Bauer Media. Det skriver radiokonsernet til Medier24 i en pressemelding.

22 år gamle Alsvik går rett ut fra journalistikkutdanningen ved OsloMet. Hun har vært tilkallingsvikar i Bauer Media siden august 2020, og har også jobbet i NRK Nyheter og Tidens Krav.

-Det er veldig gøy å ha fast jobb allerede. Nå skal jeg virkelig få fordype meg i et format jeg liker veldig godt, nemlig radiobulletin. Jeg brenner for å lage korte og presise nyheter, og formidle dem klart og tydelig.

Andreas Hagen Håkonsen (32) har tidligere jobbet i NRK Nyheter, og ble ansatt i Bauer Media som tilkallingsvikar i februar 2020.

-Fast jobb i denne bransjen er jo ikke bare bare, så det er veldig stas å endelig lande den. Jeg går inspirert til oppgaven, med et ønske om å levere så bra radio-nyheter som mulig. Det er et privilegium å få jobbe med nyhetsbildet, og lyd, hver dag.

Nyhetsredaktør Arne Sandvik er svært glad for at de takket ja til stillingene.

– Alsvik og Håkonsen er to store talenter og vil være med å styrke oss både på radio og nett-tv, sier han.

Bauer Medias redaksjon lager nyheter for Bauers egne kanaler som Radio Norge, Radio Rock, Radio Vinyl og en rekke lokalradioer samt nett-tv-nyheter i samarbeid med Dagbladet.

Powered by Labrador CMS