Anders Myhren (40) og Malini Gaare Bjørnstad (35).
Anders Myhren (40) og Malini Gaare Bjørnstad (35).

TV2.no ansetter Anders Myhren og Malini Gaare Bjørnstad

TV 2 henter Anders Myhren (40) som underholdningsreporter, og Malini Gaare Bjørnstad (35) som konseptreporter.

Publisert Sist oppdatert

TV 2 henter to journalister til underholdningsredaksjonen. Anders Myhren begynner som underholdningsreporter, og Malini Gaare Bjørnstad som konseptreporter.

Myhren har de siste årene har jobbet for Her og Nå og Dagbladet magasinet. Han har også flere års erfaring fra Seher.no i Aller Media, samt TV 2- programmene «God sommer Norge», «God kveld Norge», «Kroppen din» og «Helsekontrollen».

– Jeg er imponert over den dyktige gjengen i TV2.no, og synes det er spennende å se hvordan redaksjonen stadig har vokst og nådd nye høyder, sier Myhren som gleder seg til å kunne kalle seg en «TV 2er» igjen.

Leder for TV2.no, Derek Bjølgerud, påpeker at Myhrens lange fartstid med underholdningsjournalistikk vil bidra til å løfte TV2.no fremover.

– Vi er enormt stolte over å få en kapasitet som Anders hjem igjen til TV 2. Han har lang erfaring i underholdningsjournalistikken og et stort nettverk, noe som vil være med på å løfte TV2.no i årene som kommer, sier Bjølgerud.

Bjørnstad har de siste elleve årene jobbet som journalist i Aller Media, herunder Se og Hør, Dagbladet og KK.

– Etter over 11 år i Aller Media ser jeg frem til å utforske TV 2-universet! Jeg er mektig imponert over hva kanalen har fått til, både med unike, egne TV-konsepter, innkjøp av spennende dokumentarserier, og oppblomstringen på nett og sosiale medier, sier Bjørnstad.

TV2.no-sjefen forteller at Bjørnstad har en X-faktor som vil komme TV2.no til gode.

– Hun har en god penn og er en dyktig historieforteller, og vil tilføre oss en kompetanse som vil bli svært viktig for oss. Vi gleder oss veldig til å få Malini med på laget i TV2.no-satsingen, sier Bjølgerud.

Både Myhren og Bjørnstad starter i TV 2 i mars 2023.

Powered by Labrador CMS