Amalie Frøystad Nærø (28) blir nyhetssjef i E24
Amalie Frøystad Nærø (28) blir nyhetssjef i E24

Amalie Frøystad Nærø (28) blir nyhetssjef i E24

- Denne uken bare gir og gir!

Publisert

Nærø har det siste halvåret vikariert i stillingen som nyhetssjef, opplyser E24 i en melding.

- Denne uken bare gir og gir! Først gjenåpning av Oslo, og nå dette. Jeg er veldig takknemlig for denne tilliten. E24 er et fantastisk sted å jobbe, med en veldig dyktig gjeng som hver dag jobber knallhardt for å gi folk den viktigste og beste næringslivsjournalistikken. Jeg gleder meg stort til fortsettelsen, sier Amalie Frøystad Nærø i meldinga.

Nærø startet som breakingjournalist i E24 i januar 2020. Hun kom fra VG, der hun i flere år jobbet med både løpende nyheter og undersøkende journalistikk. I 2017 vant hun Skup-diplom for VG-prosjektet «Barnevernsmilliardene». Hun har bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda, og tidligere erfaring fra NRK og Tønsbergs Blad

I pressemeldingen forteller nyhetsredaktør Mina Liavik Karlsen at hun er glad for at Nærø har takket ja til å fortsette i jobben.

- Amalie er en drivende dyktig breakingleder. Hun har en unik kombinasjon av løpende og undersøkende erfaring, som gjør henne godt rustet til å lede de flinke breakingreporterne våre på en trygg måte fra dag til dag, sier Karlsen.

Hun understreker at E24 skal være best på løpende økonomi- og næringslivsnyheter, og at nyhetssjefene er essensielle i arbeidet med å sikre det.

- Jeg er overbevist om at Amalie kommer til å fortsette å løfte nyhetsjournalistikken vår og gjennom det skaffe oss en enda tyngre posisjon. Å være best på breaking news handler om å være i forkant og tenke nytt. Vi kan alltid bli bedre på det vi holder på med, og her vet jeg at Amalie har gode ambisjoner på E24s vegne.

Powered by Labrador CMS