Tellef Dahll (34) blir programsjef i Aller Media

Tellef Dahll går fra jobben som redaktør i The Oslo Company og vaktsjef i «Senkveld med Helene og Stian», til stillingen som programsjef i Aller Media.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Aller Media i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Hovedpersonen ser frem til å bidra med å utvikle Aller Media videre.

– De siste årene har Aller hatt en formidabel utvikling på web-TV. Her er det helt åpenbart tatt gode valg av en gjeng som tør å satse, og jeg gleder meg til å hoppe på i fart, sier Tellef Dahll.

Dahll skal lede arbeidet med å utvikle nye web-TV-programmer, spin-off-produksjoner og interne og eksterne produksjoner i selskapet.

Han får samtidig det strategiske ansvaret for konsernets underholdningsunivers som «Rød Løper», «Non Stop» og «Rødt Kort».

- Dette er programmer som på kort tid har etablert seg, og som allerede treffer veldig godt. Det å få være med å forme veien videre for disse konseptene, blir veldig spennende, sier Dahll.

TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen, ser frem til å få Dahll til Økern.

- Vi har sikret oss en kreativ leder med pågangsmot og gjennomføringskraft. Tellef er en inspirerende mann jeg gleder meg til å jobbe med. Jeg blir veldig overrasket hvis vi ikke kommer til å ha det gøy på jobb, sier Andersen.

Dahll har tidligere laget blant annet «Amatørenes mester - med Henrik Elvestad», «Kjør meg til OL - med Magnus Devold» og «OL-kveld». Han har også vært journalist i NRK og radiolærer på journalistikk ved Høgskolen i Oslo.

Sist fredag gikk den siste sendingen til Senkveld på lufta, hvor Dahll har vært produksjonsselskapets redaktør de siste tre årene.

– Senkveld har vært en fantastisk arbeidsplass, og jeg kommer til å savne gjengen som har stått på for programmet hver uke. Men alt har en ende, og nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer, sier Dahll.

Powered by Labrador CMS