Selma Ibrahim, Selda Ekiz og Thomas Engeset i Alle mot 1
Selma Ibrahim, Selda Ekiz og Thomas Engeset i Alle mot 1

Selma Ibrahim blir ny programleder i «Alle mot 1»

Når den sjette sesongen av «Alle mot 1» drar i gang 11. februar, er det Selma Ibrahim som leder sendingene. Dette gjør hun sammen med Thomas Engeset og Selda Ekiz.

Publisert

11. februar er «Alle mot 1» tilbake med en ny sesong.

Til den sjette sesongen har NRK hentet inn Selma Ibrahim som skal lede programmet sammen med Thomas Engeset og Selda Ekiz. Selma har tidligere vært programleder for blant annet MGPjr og NRK Supernytt.

– Det er klart det er nervepirrende å lede et direktesendt program som hver lørdag samler så mange til TV-skjermen. Men det er også det som gjør det så spennende, sier Ibrahim.

– Sammen med Thomas og Selda så er jeg sikker på at vi vil ha det så gøy at det smitter av på seerne, og jeg gleder meg spesielt til alle ville eksperimenter, fortsetter hun.

Thomas Engeset hadde sin første sesong som programleder i fjor. Han synes det er «langt over snittet moro å få være med på et så sprøtt underholdningsprogram».

– Føler meg som verdens heldigste fyr som får være med å leke i beste sendetid! Og nå får vi toppe laget med Selma i tillegg. Jeg kunne ikke vært mer glad for hvor rart og sjukt dette livet utspiller seg, sier Engeset.

Powered by Labrador CMS