Aftenpostens logo utenfor Schibsteds kontorer i Akersgata 55 i Oslo sentrum.
Aftenpostens logo utenfor Schibsteds kontorer i Akersgata 55 i Oslo sentrum.

Aftenposten legger utenrikspodkast inn i PodMe

«Jeg var der» blir den første redaksjonelle podkasten fra Aftenposten bak betalingsmur.

Publisert

Tirsdag lanserer aftenposten «Jeg var der», med den erfarne korrespondenten Kristoffer Rønneberg.

I hver episode forteller en journalist om et dramatisk øyeblikk i verdenshistorien, som de selv var øyenvitne til.

Podkastserien blir den første redaksjonelle podkasten fra Aftenposten som lanseres eksklusivt for Aftenposten-abonnenter og PodMe-lyttere.

Tidligere i høst har PodMe lansert blant annet Radioresepsjonens nye serie «Papaya», og flere av VGs store underholdningspodkaster.

- Vi er utrolig stolte over å lansere «Jeg var der» på PodMe, og markere starten på samarbeidet med Aftenposten! «Jeg var der» er et godt eksempel på lydjournalistikk av høy kvalitet, som vi vet mange av våre abonnenter vil sette pris på. Dette er også en milepæl for PodMe i Norge, og signaliserer at vi fremover vil kunne tilby et bredere innholdstilbud i samarbeid med Schibsteds mediehus, sier leder for PodMe i Norge, Kristin Ward Heimdal

Den første episode av «Jeg var der» ligger åpent tilgjengelig i Spotify, Itunes og andre podkastspillere, men allerede fra start ligger det en ekstra episode klar til abonnenter.

De påfølgende episodene i høstens sesong ligger alle bak mur.

- Vi er fornøyd med å kunne tilby klassisk, god utenriksjournalistikk til våre abonnenter. Det er levende historier fra situasjoner som har preget verdens- eller norgeshistorien, sier podkastsjef Lars Glomnes i Aftenposten.

I den første episoden er vi med til en park i Chicago. I den andre er vi med tidligere Aftenposten-journalist Kristin Solberg til dramatiske dager i Kairo.

Powered by Labrador CMS