Jenny Emilie Aas og Kristoffer Gåsvær Torgersen blir journalister i Aftenposten

Jenny Emilie Aas og Kristoffer Gåsvær Torgersen blir nye videojournalister i Aftenposten

Henter fra VG og Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Jenny Emilie Aas (25) og Kristoffer Gåsvær Torgersen (29) hentes fra Dagbladet TV og VGTV for å jobbe med Aftenpostens videosatsing, skriver avisen i en pressemelding.

Torgersen har jobbet som videojournalist i VG siden 2022 og har også erfaring fra Bauer media og TV2

– Video til folket! Jeg er ufattelig glad og beæret over å få muligheten til å løfte Aftenpostens eminente journalistikk til nye videohøyder. Video er kommet for å bli, og jeg er utrolig glad for at Aftenposten nå ønsker å satse, sier Torgersen.

Aas har jobbet som videojournalist og SEO-ekspert i Dagbladet siden 2021, og har i tillegg vært prosjektleder for mediehusets Reality Awards-satsing.

– Jeg gleder meg til å vise hva jeg kan. Jeg vil også rette en stor takk til Dagbladet og Aller media for min tid i Karvesvingen. Jeg har lært så mye og fått minner for livet.

De to videojournalistene blir en del av teamet til den nyansatte videosjefen Ørjan Ryland.

Redaksjonssjef i Aftenposten, Hanne Waaler Lier, sier de trenger å styrke seg på innhold rettet mot unge brukere - særlig på video og i sosiale medier.

– I Jenny og Kristoffer har vi funnet to som vet akkurat hva unge brukere ønsker seg i dag. Men det har vært like viktig for oss at de er sultne på å utvikle hvordan Aftenposten kan tilby solid og innsiktsfull journalistikk for de gruppene som har sosiale medier som sin primære nyhetskilde, sier Waaler Lier.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS