Den nye Vink-redaksjonen (fra venstre): Emily Aida Ceesay, Henriette Marvik Berg, Marthe Øvergård, Erik Gulbrandsen, Siran Øzalp Yildirim, Øystein Aldridge, Charlotte Oliversen, Jørgen Mo og Cecilie Asker.

Aftenposten avslører 15 år gammel hemmelighet med ny Oslo-satsing

Nylanseringen Vink dropper pseudonym og blåser avisens faste restaurantanmelder.

Publisert Sist oppdatert

Aftenposten styrker sin satsing på restaurant- og bylivsjournalistikk i Oslo med nylanseringen Vink, opplyser avishuset.

Den nye tjenesten inneholder journalistikk om alt fra byliv og marka, samt en egen restaurantguide.

Der blåses samtidig en 15 år gammel hemmelighet hos Aftenposten: Hvem som står bak restaurantanmeldelsene.

Dette er restaurantanmelderne i Vink: fra venstre Maria Pettrém, Morten Schwencke, Erik Gulbrandsen, Sigrid Gausen og Siran Øzalp Yildirim.

«Det har lenge vært en hemmelighet hvem som skjuler seg bak restaurantanmelder-aliasene i Aftenposten. Men nå er det slutt på dekknavnene. Erik Gulbrandsen har vært restaurantanmelder i Aftenposten i 15 år. Nå får han med seg fire nye anmeldere, skriver Aftenposten selv.

I tillegg til Gulbrandsen vil også Maria Pettrém, Morten Schwencke, Sigrid Gausen og Siran Øzalp Yildirim utgjøre anmelderkorpset.

– Vi vet at interessen for mat og drikke har økt de siste årene. Ved å signere anmeldelsene med eget navn, legger vi nå til rette for mer debatt og engasjement rundt restaurantjournalistikken. Det er også i tråd med moderne journalistiske prinsipper å være transparente, sier Vink- og kulturredaktør Cecilie Asker.

Hun ser nå frem til å presentere Vink til leserne.

– Vi er stolte av å kunne gi leserne en tjeneste som samler det beste Oslo har å by på, og som gjør det lettere å finne frem i jungelen av muligheter. Med Vink kan man både bli oppdatert på hva som er nytt i Oslo og få hjelp til å bruke byen bedre, sier Asker.

Powered by Labrador CMS