Kristin Storrusten har også tidligere jobbet i Aftenposten.

Kristin Storrusten returnerer til mediebransjen

Storrusten begynner i Aftenposten Junior på nyåret, og beskriver det som å komme hjem.

Publisert Sist oppdatert

Kristin Storrusten er ansatt som journalist i Aftenposten Junior.

– Det er en klisjé at barn og unge er de viktigste leserne. Men å formidle og forklare til de yngste av oss er ekstremt meningsfullt, særlig i tider som dette, sier Storrusten til Medier24.

– Og rent egoistisk lærer man utrolig mye mer som journalist når man må få kilder til å forklare ting så en åtteåring forstår. Jeg kan anbefale det til alle journalister, egentlig. Vi voksne sier så mye dumt. Det er inspirerende å tenke annerledes.

Storrusten har tidligere vært kulturjournalist i Aftenposten, og beskriver jobbyttet på sin egen Facebook-side som å «komme hjem».

Hun gleder seg til å begynne i den nye jobben på nyåret.

– Jeg ble overveldet og veldig rørt av at jeg fikk denne jobben. Mediebransjen er røff, med mye dårlig vikarbruk, og jeg vil bruke friheten og mulighetene en fast jobb gir meg til å gjøre en best mulig jobb sammen med en herlig redaksjon.

Storrusten kommer fra stillingen som innholdsrådgiver i PR- og kommunikasjonsbyrået Nucleus.

Hun har tidligere også jobbet med PR og kommunikasjon for Norsk Bibliotekforening og Vigmostad Bjørke, og skrevet flere bøker for voksne og barn.

Sjefredaktør i Aftenposten Junior Mari Midtstigen er fornøyd med signeringen.

- I Aftenposten Junior jobber vi mye med å formidle komplekse og vanskelige nyhetssaker på en enkel og engasjerende måte, og Kristin er en perfekt journalist for oss. Hun er nemlig språksterk, nysgjerrig, nøyaktig og brenner for å skrive for akkurat denne kresne målgruppen. Jeg er veldig fornøyd med ansettelsen!

Powered by Labrador CMS