Aleksander Losnegård og Tonje Waal Karlsen blir journalister i WatchMedias nyoppstartede nettavis, AdvokatWatch.

Aleksander (26) og Tonje (24) blir journalister i AdvokatWatch:
– Miksen er helt nydelig

– Vi har fått på plass to talentfulle og veldig motiverte journalister, som i tillegg er flotte personer, sier redaktør Stian Olsen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Denne høsten lanserer Watch Media sin tredje bransjeavis. AdvokatWatch skal følge personer og virksomheter i den norske advokatbransjen tett.

Aleksander Losnegård og Tonje Waal Karlsen er ansatt som journalister i AdvokatWatch, og slutter seg til redaksjonen om kort tid.

Losnegård kommer fra Aftenposten, og har også bakgrunn fra NRK. Losnegård er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen.

- Å bli ansatt i noe helt nytt som AdvokatWatch er veldig spennende, og jeg er takknemlig for tilliten Watch Media har vist meg. Jeg gleder meg til å dekke en bransje som favner så bredt som advokatbransjen, sier Losnegård.

Tonje Waal Karlsen har siden desember i fjor jobbet for Romerikes Blad. Karlsen fullførte en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania i 2020.

- Jeg gleder meg til å kunne være med på å bygge opp noe fra start. I tillegg synes jeg advokatbransjen er et utrolig spennende felt som jeg ser frem til å jobbe med, og skape en plattform for, sier Karlsen.

Redaktør Stian Olsen (43) er fornøyd med ansettelsene.

- Vi har fått på plass to talentfulle og veldig motiverte journalister, som i tillegg er flotte personer. Det er betryggende for AdvokatWatch at Aleksander og Tonje har signert, sier Olsen.

Olsen, som blir skrivende redaktør, mener trioen utfyller hverandre godt.

- Aleksander har jobbet for store mediehus, og det er en bonus at han har jusutdanning i bunn. Tonje bringer med seg svært interessant erfaring fra en stor lokalavis.

– Selv har jeg bakgrunn fra bransjeavis. Miksen er helt nydelig, og det er en sterk trio, som skal levere relevant næringslivsjournalistikk om advokatbransjen, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS