Aleksander Losnegård og Tonje Waal Karlsen blir journalister i WatchMedias nyoppstartede nettavis, AdvokatWatch.
Aleksander Losnegård og Tonje Waal Karlsen blir journalister i WatchMedias nyoppstartede nettavis, AdvokatWatch.

Aleksander (26) og Tonje (24) blir journalister i AdvokatWatch:
– Miksen er helt nydelig

– Vi har fått på plass to talentfulle og veldig motiverte journalister, som i tillegg er flotte personer, sier redaktør Stian Olsen.

Publisert Sist oppdatert

Denne høsten lanserer Watch Media sin tredje bransjeavis. AdvokatWatch skal følge personer og virksomheter i den norske advokatbransjen tett.

Aleksander Losnegård og Tonje Waal Karlsen er ansatt som journalister i AdvokatWatch, og slutter seg til redaksjonen om kort tid.

Losnegård kommer fra Aftenposten, og har også bakgrunn fra NRK. Losnegård er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen.

- Å bli ansatt i noe helt nytt som AdvokatWatch er veldig spennende, og jeg er takknemlig for tilliten Watch Media har vist meg. Jeg gleder meg til å dekke en bransje som favner så bredt som advokatbransjen, sier Losnegård.

Tonje Waal Karlsen har siden desember i fjor jobbet for Romerikes Blad. Karlsen fullførte en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania i 2020.

- Jeg gleder meg til å kunne være med på å bygge opp noe fra start. I tillegg synes jeg advokatbransjen er et utrolig spennende felt som jeg ser frem til å jobbe med, og skape en plattform for, sier Karlsen.

Redaktør Stian Olsen (43) er fornøyd med ansettelsene.

- Vi har fått på plass to talentfulle og veldig motiverte journalister, som i tillegg er flotte personer. Det er betryggende for AdvokatWatch at Aleksander og Tonje har signert, sier Olsen.

Olsen, som blir skrivende redaktør, mener trioen utfyller hverandre godt.

- Aleksander har jobbet for store mediehus, og det er en bonus at han har jusutdanning i bunn. Tonje bringer med seg svært interessant erfaring fra en stor lokalavis.

– Selv har jeg bakgrunn fra bransjeavis. Miksen er helt nydelig, og det er en sterk trio, som skal levere relevant næringslivsjournalistikk om advokatbransjen, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS