Ole-Fredrik Lambertsen vender tilbake til Trondheim for å jobbe med Trd.by.
Ole-Fredrik Lambertsen vender tilbake til Trondheim for å jobbe med Trd.by.

Går fra NRK til Adressa-satsing

Adresseavisen henter Ole-Fredrik Lambertsen (27) fra NRK til Trd.by

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har skikkelig trua på det Trd.by gjør og skal gjøre, sier journalisten.

Ole-Fredrik Lambertsen er ansatt som ny journalist i Trd.by. Han kommer fra fast jobb som multimediajournalist i NRK i Bodø.

– Da Trd.by viste fram satsinga si under NxtMedia-konferansen i november, ble jeg både imponert, litt sjalu og gira på å bidra. Det er trist å forlate NRK Nordland, men da en stilling i Trd.by plutselig ble utlyst i vår, måtte jeg bare søke, sier Lambertsen.

27-åringen fra Trondheim har tidligere jobbet som journalist i VGs satsing mot unge, nyhetsappen Peil.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

– Jeg har savnet å jobbe like målrettet mot å nå unge med nyhetsstoff, og jeg har skikkelig trua på det Trd.by gjør og skal gjøre, sier Lambertsen, som trer inn i stillingen i juli.

– Jeg gleder meg, og det blir storveis å komme hjem til fødebyen igjen, sier han.

Lambertsen har en bachelor i journalistikk fra Universitetet i Nordland. Han har også bakgrunn fra Aftenposten, Universitas og Radio Nova.

Trd.by er en del av Adresseavisens ung-satsing. Adressas utviklingsredaktør Christer S. Johnsen gleder seg til å se Ole-Fredrik i aksjon.

– Å få Ole-Fredrik med på Trd.by-laget er kjempespennende. Vi vet at journalistikken blir mer og mer visuell og har ambisjoner om å løfte oss ytterligere for å nå målgruppen enda bedre. Hans multimediale bakgrunn og analysedrevne tilnærming passer godt med erfaringene vi har gjort oss rundt hva som kreves for å nå de brukerne vi ønsker å treffe.

Powered by Labrador CMS