Tidligere TV 2 ekspertkommentatoren og fotballtreneren Tor Ole Skullerud blir ekspertkommentator for Viaplay.
Tidligere TV 2 ekspertkommentatoren og fotballtreneren Tor Ole Skullerud blir ekspertkommentator for Viaplay.

Viaplays Premier League-team er på plass - henter tre nye eksperter

Tor Ole Skullerud, Eirik Bakke og Sigrid Heien Hansen blir ekspertkommentatorer for Viaplay.

Publisert Sist oppdatert

Saken oppdateres

Under Viaplays pressetreff onsdag ble det klart at Tor Ole Skullerud, Eirik Bakke og Sigrid Heien Hansen skal være ekspertkommentator for den kommende Premier League-sesongen.

Sigrid Heien Hansen og Eirik Bakke
Sigrid Heien Hansen og Eirik Bakke

– Jeg gleder meg som unge, sier Skullerud fra scenen.

Heien Hansen er tidligere fotballspiller fra Vålerenga, Bakke er kjent fra Premier League og Leeds. Skullerud er fotballtrener og har tidligere vært ekspertkommentator for TV 2.

– Jeg ser på det som en fantastisk og unik mulighet, så denne har jeg tenkt til å gripe med begge hendene. Selv har jeg et veldig nært forhold til Premier League, og jeg synes ligaen blir villere og villere for hvert år som går, sier Heien Hansen.

– Det går ikke an å glede seg mer til å gyve løs på verdens beste rettighet enn det vi gjør nå! Og vi skal være klare fra første fløytestøt. Med Eirik Bakke, Sigrid Heien Hansen og Tor Ole Skullerud inn døren tror vi at vi treffer både spisst og bredt sammen med vårt allerede eksisterende ekspert-korps., sier norsk sportssjef i Viaplay Group, Kristian Oma.

Fra før er Gunnhild Toldnes og Ørjan Bjørnstad klare som programledere.

Kasper Wikestad, Jan Åge Fjørtoft, Pål André Helland, Jonas Bergh-Johnsen, Roar Stokke og Lars Tjærnås tilhører allerede Viaplay-stallen, i tillegg til en rekke internasjonale Viaplay-eksperter som nevnte Fredrik Ljungberg, Bojan Djordjic, Jan Mølby, Lars Lagerbäck og Jesper Grønkjær.

Det er også klart at landslagsprofilene Andrine Hegerberg og Mohammed Abdellaoue blir en del av Viaplays Premier League-team. Det samme gjør den tidligere Tottenham-stjernen Steffen Iversen og tidligere Crystal Palace-spiller Jonathan Parr.

Også John Arne Riise vil medvirke i noen av studiosendingene.

I forbindelse med de nye Premier League-rettighetene er det også klart at den bredt distribuerte TV-kanalen V4 skifter navn til TV3+. Denne kanalen vil sende én kamp per serierunde med ett av "topp seks"-lagene.

Powered by Labrador CMS