TV 2 har sikret seg rettighetene til UEFA Champions League

Det ble klart onsdag morgen.

Publisert

TV 2 har sikret seg rettighetene til å vise alle fotballkampene i UEFA Champions League fra 2021-2024.

– Vi er selvfølgelig glade for å sikre UEFA Champions League på TV 2, selv om fokus i disse dager er på den krisen vi som samfunn står i. I en tid der alt er annerledes og all fotball er satt på vent er supporternes muligheter til å følge Champions League den dagen krisen er over nå sikret, sier administrerende direktør og sjefredaktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

Det er TV3 og Viasat-eier NENT Group som har hatt rettighetene i snart 30 år - og nå bytter de hender over til TV 2 her i Norge på heltid.

Fra før har TV 2 og NENT delt på noen av rettighetene, der TV 2 har fått mulighet til å vise to kamper i uka. 

UEFA Champions League inneholder til sammen 138 kamper gjennom året. Alle kampene vil bli tilgjengelig på TV 2 Sumo, utvalgte kamper vil fortsette å gå på TV 2 sport 1, og finalen sendes på hovedkanalen TV 2.

– I TV 2 har vi som ambisjon å kunne servere norske TV seere store sportsbegivenheter og sportsøyeblikk. Det å koble av noen ganger blir ikke mindre viktig i en tid som dette. De neste to årene vil norske seere finne på nær all attraktiv fotball hos TV 2 med UEFA Champions League, norsk landslagsfotball, UEFA Euro 2020, engelske Premier League, UEFA Europa League neste sesong og spanske La Liga. Det er noe å se frem til for både for seerne og for oss i TV 2 i en tid der alt er annerledes, og fokuset selvfølgelig er på hvordan vi kommer oss gjennom krisen, sier Sandnes.

Powered by Labrador CMS