VEGARD JANSEN HAGEN, sportsredaktør i TV 2.
VEGARD JANSEN HAGEN, sportsredaktør i TV 2.

- Ingen plass til dem som skiter i eget reir, skrev TV 2-redaktør i intern e-post etter uro og lekkasjer. «Brønnpissing er vi ferdig med. Brevskriving også»

Sportsredaktør Vegard Jansen Hagen reagerte på lekkasje av interne e-poster. Det gjorde han i ny internmelding - som nå også er lekket.

Publisert

Forrige uke ble det kjent at et dusin ansatte i TV 2 Sporten skrev et langt brev til ledelsen, hvor de slo alarm om frykt og forskjellsbehandling.

E-posten ble kjent gjennom VG, og sportsredaktør Vegard Jansen Hagen har reagert på lekkasjene - i en intern e-post som nå også er gjort kjent gjennom samme avis. Ifølge VG omtaler redaktøren lekkasjene slik:

«Det er totalt destruktivt internt så vel som eksternt. Denne type illojalitet representerer en fare for vår viktigste felles ressurs, TV 2 Sporten, og skader forholdet mellom kolleger», heter det.

Jansen Hagen mener det er «ingen plass til dem som skiter i eget reir», og konstaterer at «brønnpissing er vi ferdig med. Brevskriving også».

Til VG sier sportsredaktøren at han tror de ansatte setter pris på klar tale.

– Dette er jo en løypemelding til en lukket krets. I enkelte miljøer er det kanskje utenkelig, men i TV 2 Sporten jobber det engasjerte mennesker som setter pris på tydelig tale.

Han angrer ikke på e-posten - og sier at han har «nulltoleranse for denne typen lekkasjer».

Powered by Labrador CMS