TV 2 hjelper deg-redaksjonen og programleder Solveig Barstad.

«TV 2 hjelper deg» kutter 20 stillinger

Overgangen til fra lineær-tv til nett-tv gjør at mange stillinger forsvinner.

Publisert Sist oppdatert

I mars kom nyheten om at «TV 2 hjelper deg» slutter å ha sendinger på lineær tv, og bare skulle være tilgjengelig på TV 2 Play, og i mai hadde programmet sinsiste ordinære sending.

Det ble i mars bekreftet at programmet fremover skulle gå med en mindre redaksjon. Nå bekrefter Mastiff nedskjæringene. Det skriver Journalisten.

Faktasjef Heidi Hegvik bekrefter overfor Journalisten at redaksjonen, som fra før talte rundt 25 ansatte, skal bestå av 5 ansatte videre.

– Den nye redaksjonen skal produsere digitalt innhold til tv2.no, og ikke lage tv på samme måte som før. Det er derfor naturlig og nødvendig at denne redaksjonen måtte bli vesentlig mindre enn den har vært tidligere. Nå består redaksjonen av fem ansatte, som jeg vil påstå er noen av Norges aller dyktigste på forbrukerstoff, skriver Hegvik i en e-post.

Omleggingen av produksjonen har ført til et stort inntektstap, som gjorde det nødvendig å kutte kostnader, skriver Hegvik.

– Vi har jobbet hardt for å finne gode løsninger for alle, og har kommet til enighet med alle involverte. Noen har sluttet og fått jobb andre steder, og noen fortsetter i andre stillinger i Mastiff. Alle, både de som har slutta og de som blir værende, er utrolig dyktige og fine folk.

Powered by Labrador CMS