TV 2 hjelper deg i praksis: Inviterer hele kanalen til dugnad for å hjelpe andre

TV 2 inviterer de ansatte til fellesdugnad. Først skal alle avdelinger komme opp med en idé på hva de ønsker å bidra med, så skal det norske folk få nominere aktuelle kandidater.

Publisert

I forbindelse med at TV 2 Hjelper deg fyller 25 år i april, inviterer kanalen de ansatte på dugnad.

Målet er at de ulike avdelingene skal komme fram til et prosjekt, hvor de skal bidra til å hjelpe andre. Det kan være alt fra å verve nye blodgivere til å arrangere fotballcup for det lokale idrettslaget, ifølge intern-videoen til TV 2. 

Når prosjektene er fastsatt, skal resten av landet inviteres til å nominere noen som trenger hjelp til nettopp det. 

– Hele «TV 2 hjelper deg»-prosjektet var en idé fra TV2.nos Derek Bjølgerud, som mente det var en god anledning for å vise frem all kunnskapen og engasjementet som finnes i TV 2, i tillegg til å samle oss alle om et felles prosjekt. Det var vi helt enig i, og satte av noen kroner for å gjennomføre prosjektet,  sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes til Medier24.

– En ivrig prosjektgruppe med Mari Hvattum og Ida Kalheim i spissen kom raskt i gang, og nå har vi invitert hele huset til idédugnad. Det er også fint å kunne bidra til noe som handler om mer enn bare oss selv og den daglige driften av TV 2. Solveig Barstad, selve «TV 2 Hjelper deg» i egen person, har også vært veldig engasjert, fortsetter han. 

Men hva skal ledelsen bidra med? 

TV 2-sjefen håper mange rundt omkring i landet kan få hjelp til stort og smått, og at kreativiteten kan få blomstre rundt omkring i avdelingene. Her er det nærmest bare fantasien som setter grenser for hva man kan finne på. 

– Vi håper jo selvsagt at mange kan få god hjelp til stort og smått! Og selvsagt at det blir en fin måte å markere TV 2 Hjelper degs 25-årsjubileum på. Men vi har ennå til gode å finne ut hva alle avdelingene og TV 2erne faktisk kan hjelpe det norske folk med, så vi blir veldig glade for alle gode forslag, også fra utenfor huset, sier Sandnes. 

Når det kommer til hva han selv og resten av TV 2-ledelsen skal bidra med, er han imidlertid åpen for innspill til hva ledelsen burde bidra med. 

– Vi har ikke peiling! Men vi er klare og åpne for ideer! Nå skal ikke jeg snakke ned meg selv eller resten av ledelsen, men vi er kanskje ikke av det mest handy slaget … Det blir spennende å se hva vi ender opp med, sier han. 

Powered by Labrador CMS