TV 2 henter hjem Solskjær-reporteren

TV 2 sender Premier League-korrespondenten Per-Atle Karlsen fra Manchester til Trondheim

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det får Medier24 bekreftet av sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen.

Per-Atle Karlsen har fungert som Premier League-korrespondenten i Manchester, og har på folkemunnet blitt kalt Solskjær-reporteren.

Fra januar bytter 27-åringen ut Old Trafford, Etihad stadium og Anfield med Kolstad arena, Brakka på Lerkendal og Granåsen skisenter.

Der blir han fast reporter for TV 2 Sporten, skriver TV 2 i en melding som blir lagt ut internt for de ansatte torsdag ettermiddag.

Omrokkeringen er et ledd i TV 2s hovedsatsing «Fremtidens hjemmebane for norsk idrett» styrker vi tilstedeværelsen fra kyst til kyst.

TV 2 mister neste sesong rettighetene til Premier League. De tar da over rettighetene til Eliteserien i fotball for menn her i Norge.

Jansen Hagen skriver til Medier24 at de kommer til å fullføre Premier League-sesongen med stil.

– Interessen for engelsk fotball vil alltid være der og er dermed journalistisk relevant. I tillegg har vi rettighetene til Champions League, landslaget og mesterskap fremover, så vi vil fortsatt ha tilstedeværelse i England, skriver han.

Sportsredaktøren er også klar på at dette er signal om hvor kanalen nå vil satse.

– Samtidig kler det oss å sende et tydelig signal om hvor vi nå skal sette inn støtet. TV 2 Sporten skal hjem for å bygge norsk idretts hjemmebane, og da sier det seg selv at vi må ha en dyktig reporter i en så viktig idrettsby som Trondheim. Sjelden har det føltes mer riktig å beordre noen hjem som Per-Atle.

Powered by Labrador CMS