Olav T. Sandnes
Olav T. Sandnes

Enighet mellom TV 2 og Telenor

Fredag kveld får Telenors kunder tilbake TV 2.

Publisert Sist oppdatert

Fredag kom TV 2 og Telenor til enighet om en ny langsiktig samarbeidsavtale, etter halvannen måned uten at partene kom til enighet.. Det melder partene i en pressemelding.

Det betyr at 550.000 T-We-kunder får både TV 2 tilbake på skjermene sine.

Avtalen betyr at Telenors kunder tilgang til alle TV 2s kanaler og strømmetjenesten TV 2 Play, som er en del av TV-pakken.

– Vi ønsker å takke alle våre kunder for tålmodigheten. Nå kan de igjen se TV 2s gode innhold via T-We. Vi gikk til forhandlinger med ønske om et langsiktig samarbeid med TV 2 der vi investere mer i norsk kvalitetsinnhold, og skaper et enda bedre TV-produkt for kundene våre. Disse ambisjonene blir ivaretatt i den nye avtalen, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd for Telenor Norge.

– Vi er glade for å ha kommet til enighet med Telenor om en langsiktig og fremtidsrettet samarbeidsavtale. Nå kan vi endelig ønske seerne velkommen tilbake, og ikke minst takke for tålmodigheten som har blitt satt på prøve. Avtalen er viktig i den harde konkurransen mot internasjonale strømmetjenester, og sikrer seerne godt norsk innhold i årene som kommer, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Powered by Labrador CMS